Politikától és háborúktól mentes új világ? Igen, létezik!

Változtasd meg a világot, de előtte változtasd meg a világod!

Politikától és háborúktól mentes új világ? Igen, létezik!

Változtasd meg a világot, de előtte változtasd meg a világod!

Nem elég, hogy a környezeted irányítja az életedet, de rajtad keresztül a gyermekeidét is. 

Dübörög az infláció, az árak az egekbe szöktek, a szomszédban még mindig háború folyik, nem jó a tanároknak, az orvosoknak, a fuvarozóknak, félni kell a kormánytól, az ellenzéktől, az Európai Uniótól, a menekültektől, az oroszoktól, amerikától, de még a szomszédoktól is, nem lesz benzin, áram, fűtés, és ha így megy tovább, lassan saját életed sem …..

Nem elég, hogy a környezeted irányítja az életedet, de rajtad keresztül a gyermekeidét is. 

Ilyen világra vágytál? Erről álmodtál 10 évvel ezelőtt? Ilyen életet terveztél a gyermekeidnek?

Nem elég, hogy a környezeted irányítja az életedet, de rajtad keresztül a gyermekeidét is. 

Dübörög az infláció, az árak az egekbe szöktek; a szomszédba még mindig háború folyik; nem jó a tanároknak, orvosoknak, fuvarozóknak; félni kell a kormánytól, az ellenzéktől, az Európai Uniótól, a menekültektől, az oroszoktól, amerikától, de még a szomszédoktól is; nem lesz benzin, áram, fűtés, és ha így megy tovább lassan saját életed sem …..

Nem elég, hogy a környezeted irányítja az életedet, de rajtad keresztül a gyermekeidét is. 

Ilyen világra vágytál? Erről álmodtál 10 évvel ezelőtt? Ilyen életet terveztél a gyermekeidnek?

Csak hogy tudd, választhatsz másik életet is!

Még mindig dönthetsz másként, a Te életed a Te döntésed, soha nem késő változtatni!

Vajon mitől boldogok a q’erok a messzi Andokban? Miért érzik úgy, hogy tökéletes a világuk? Lehetséges ez 5000 méter magason, fűtés nélküli apró kőházakban, zord időjárási viszonyok között, nélkülözve nagyon sok olyan dolgot, ami számunkra természetes? Betegségek és félelem nélkül élni? Komolyan léteznek ilyen emberek?

Igen léteznek! Itt van a lehetőség, hogy Te is tanulj az inkák közvetlen leszármazottjaitól. Hogy megismerd mindazt az ősi tudást, ami apáról fiúra szállt a q’erok nemzetségében. Hogy harmóniában éljenek a világgal, az univerzummal, de legfőképpen önmagukkal! Mindezt Te is megtanulhatod!

Hogy jobb életet élj, sikeres legyél a munkádban, a betegségek messze elkerüljenek, hogy összhangban és boldogságban légy szeretteiddel. 

Ha nyitottan állsz a tanításokhoz, mindezt elsajátíthatod!

Csak hogy tudd, választhatsz másik életet is!

Még mindig dönthetsz másként, a Te életed a Te döntésed, soha nem késő változtatni!

Vajon mitől boldogok a q’erok a messzi Andokban? Miért érzik úgy, hogy tökéletes a világuk? Lehetséges ez 5000 méter magason; fűtés nélküli apró kőházakban; zord időjárási viszonyok között; nélkülözve nagyon sok olyan dolgot, ami számunkra természetes? Betegségek és félelem nélkül élni? Komolyan léteznek ilyen emberek?

Igen léteznek! Itt van a lehetőség, hogy Te is tanulj az inkák közvetlen leszármazottjaitól. Hogy megismerd mindazt az ősi tudást, ami apáról fiúra szállt a q’erok nemzetségében. Hogy harmóniába éljenek a világgal, az univerzummal, de legfőképpen önmagukkal! Mindezt Te is megtanulhatod!

Hogy jobb életet élj; sikeres legyél a munkádban; a betegségek messze elkerüljenek; összhangban és boldogságban légy szeretteiddel; ha nyitottan állsz a tanításokhoz, mindezt elsajátíthatod!

"Az egyetlen forrás jelenleg Magyarországon, amely összeköti az érdeklődőket a q’ero nemzet tanítóival..."

A Kawsay Pacha Magyarország az egyetlen forrás jelenleg Magyarországon, amely összeköti az érdeklődőket a q’ero nemzet tanítóival. Pontosan 10 éve, hogy közvetlen kapcsolatot ápolunk a Pauccar családdal. Mikor Magyarországon terjedni kezdett a Munay-Ki, mi akkor kezdtük ennek az eredetét kutatni. Nem elégedtünk meg Alberto Villoldo tanításaival, a forrást kerestük, akiktől ő is tanult! Nyolc éve tanuljuk és gyakoroljuk az ősi inka bölcsességeket, öt éve pedig elhoztuk Magyarországra az egyik legismertebb q’ero tanítót! Büszkék vagyunk arra, hogy az első spanyol nyelvű online oktatás után négy évvel ezelőtt magyar nyelven lehetett először elérni a kurzust idegen nyelven! Az első magyar nyelven megjelenő q’ero tanításokat tartalmazó könyv kiadása is a KawsayPacha Magyarország érdeme, amit azóta egy újabb témába vágó könyv követett. Az első spirituális jellegű perui utazás Magyarországról szintén a KawsayPacha Magyarország szervezésében valósulhatott meg. Több mint 10 magyarországi workshop szervezésével a hátunk mögött, közel 200 résztvevő tapasztalatát összefogva törekszünk a hiteles tudás átadására élménydús körülmények között.

Nicolas Pauccar Calcina a Marcachea közösségből származik mely része a q’ero nemzetségnek. Tanító, orákulum, andoki pap, spirituális vezető, író, de legfőképpen férj és 3 gyermek boldog édesapja. Nicolas első tanítói szülei és nagyszülei voltak, akik szintén elismert gyógyítók, tanítók a q’ero nemzetségben. Nicolas volt az első q’ero, aki megtanult spanyolul, hogy megismertesse a sámáni rituálékat a beavató tanításokon keresztül. Mindez magába foglalja a fizikai test gyógyítását, a saját valóság megteremtését, a kvantumot és annak kezelését saját erőből. Nicolas több mint 3000 éves ősi tudást szintetizált egyszerű, a mindennapi életben alkalmazható folyamatokba, ahol az ember a tudatosság fejlesztője önmagában, eljutva a tudat magasabb szintjeire.

"Az egyetlen hiteles forrás jelenleg Magyarországon, aki összeköti az érdeklődőket a q’ero nemzet tanítóival..."

A Kawsay Pacha Magyarország az egyetlen hiteles forrás jelenleg Magyarországon, aki összeköti az érdeklődőket a q’ero nemzet tanítóival. Pontosan 10 éve, hogy közvetlen kapcsolatot ápolunk a Pauccar családdal. Mikor Magyarországon terjedni kezdett a Munay-Ki, mi akkor kezdtük ennek az eredetét kutatni. Nem elégedtünk meg Alberto Villoldo tanításaival, mi a forrást kerestük, akiktől ő is tanult! Nyolc éve tanuljuk és gyakoroljuk az ősi inka bölcsességeket, öt éve pedig elhoztuk Magyarországra az egyik legismertebb q’ero tanítót! Büszkék vagyunk rá, hogy az első spanyol nyelvű online kurzus után magyar nyelven lehetett először elérni a kurzust idegen nyelven négy évvel ezelőtt! Az első magyar nyelven megjelenő q’ero tanításokat tartalmazó könyv kiadása is a KawsayPacha Magyarország érdeme, amit azóta újabb témába vágó könyv kiadása is követett. Az első spirituális jellegű perui utazás Magyarországról szintén a KawsayPacha Magyarország szervezésében valósulhatott meg. Több mint 10 magyarországi workshop szervezésével a hátunk mögött, közel 200 résztvevő tapasztalatát összefogva törekszünk a hiteles tudás átadására élménydús körülmények között.

Nicolas Pauccar Calcina a Marcachea közösségből származik mely része a q’ero nemzetségnek. Tanító, orákulum, andoki pap, spirituális vezető, író, de legfőképpen férj és 3 gyermek boldog édesapja. Nicolas első tanítói szülei és nagyszülei voltak, akik szintén elismert gyógyítók, tanítók a q’ero nemzetségben. Nicolas volt az első q’ero, aki megtanult spanyolul beszélni, hogy megismertesse a sámáni rituálékat a beavató tanításokon keresztül. Mindez magába foglalja a fizikai test gyógyítását, a saját valóság megteremtését, a kvantumot és annak kezelését saját erőből. Nicolas több mint 3000 éves ősi tudást szintetizált egyszerű, a mindennapi életben alkalmazható folyamatokban, ahol az ember a tudatosság fejlesztője önmagában, eljutva a tudat magasabb szintjeire.

Konkrét útmutatást kapsz a harmonikus élethez

Tanulsz, pihensz, feltöltődsz

Kapsz egy 3 napos workshopot, ahol tanulsz, pihensz, feltöltődsz. Inspiráló emberekkel ismerkedsz meg, konkrét útmutatást kapsz a harmonikus élethez.

Kapsz egy Nicolas által dedikált könyvet

Kapsz egy Nicolas által dedikált könyvet, melyen keresztül még jobban megismerheted az inkák ősi tudását.

Válaszok

A három nap során konkrét válaszokat, megoldásokat kapsz a saját életeddel kapcsolatos kérdéseidre.

Konkrét útmutatást kapsz a harmonikus élethez

Tanulsz, pihensz, feltöltődsz

Kapsz egy három napos workshopot, ahol tanulsz, pihensz, feltöltődsz. Inspiráló emberekkel ismerkedsz meg, konkrét útmutatást kapsz a harmonikus élethez.

Kapsz egy Nicolas által dedikált könyvet

Kapsz egy Nicolas által dedikált könyvet, melyen keresztül mégjobban megismerheted az inkák ősi tudását.

Válaszok

A három nap során konkrét válaszokat, megoldásokat kapsz a saját életeddel kapcsolatos kérdéseidre.

Végezd el ezt az egyszerű tesztet, és kiderül, neked szól-e a workshopunk!

Ha legalább három kijelentést igaznak érzel magadra, akkor mindenképpen gyere el a workshopra!

Végezd el ezt az egyszerű tesztet, amiből kiderül neked szól-e a workshopunk.

Ha legalább három kijelentést igaznak érzel magadra, akkor mindenképpen gyere el a workshopra!

Meddig vagy még hajlandó eltűrni, hogy mások irányítsák az életedet? Meddig vagy még hajlandó eltűrni, hogy megmondják mit tegyél, vagy mit érezz?

Ez nem egy divatos, „menő” workshop lesz, interneten felnőtt mondvacsinált, megvilágosult, önjelölt tanítóval.

Ez nem egy divatos, „menő” workshop lesz, interneten felnőtt mondvacsinált, megvilágosult önjelölt tanítóval.

Csomag ajánlatok

Harmonikus egyensúly csomag

A csomag értéke: 270.090.- Ft

Ára: 139.900.- Ft

Időpont:
2023.április 21-23. /péntek, szombat, vasárnap/

Helyszín:
Koczor Pincészet*** – Balatonfüred
https://www.koczorpince.hu/

Program:
Érkezés pénteken délelőtt /9-10 óra/.
Nicolas felméri a csoport energetikáját e szerint alakítja a workshop menetét.

Az inkák világképe, technikák és gyakorlatok az egyensúly elérésére.
Tisztítások, blokkoldások, rítusok, gyakorlatok, szertartások, tanítások az ősi q’ero /inka/ hagyományok szerint.

Az időjárási körülményektől függően több program is a szabadban lesz megtartva.
A program vasárnap kora délután záródik.

Részvételi díj:
139.900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
– a workshopon való részvétel díját
⦁ tolmács a workshop teljes ideje alatt
⦁ a workshopon használt eszközök, tárgyak
⦁ hozzájárulás Nicolas utazásához
⦁ mindhárom nap két fogásos ebéd a Koczor Pincészetben

Szállás:
28.000.- Ft/fő/2 éjszaka +IFA

A szállás ára tartalmazza:
– 2 db reggeli
⦁ elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban
⦁ Wi-Fi – vezeték nélküli internet csatlakozás a szobákban
⦁ kutyabarát szálláshely!

Egészséges TEST és SZELLEM csomag

A csomag értéke: 280.090.- Ft

Ára: 149.900.- Ft

Időpont:
2023.április 24-26. /hétfő, kedd, szerda/


Helyszín:
Hunguest Hotel Pelion*** – Tapolca
https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion/

Program:
Érkezés hétfőn délelőtt /9-10 óra/.
Nicolas felméri a csoport energetikáját e szerint alakítja a workshop menetét.

Az andoki világkép a biológiai egészségről általában.
Megismerjük az ősi inkák kapcsolatát a növény-, állat-, és szellemvilággal, hogyan
használták ki, használják ki mindezeket a mai napig a hozzáértők egészségük megőrzése
érdekében.

Gyógybarlang használata, előnyei.
Tisztítások, gyakorlatok, tanítások az ősi q’ero /inka/ hagyományok szerint.
Az időjárási körülményektől függően több program is a szabadban lesz megtartva.

A program szerda kora délután záródik.

Részvételi díj: 149.900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
– a workshopon való részvétel díja
– tolmács a workshop teljes ideje alatt
– a workshopon használt eszközök, tárgyak
– hozzájárulás Nicolas utazásához
– mindhárom nap három fogásos menüebéd
– mindhárom nap 1-1 kávészünetet

Szállás:
37.800.- Ft/fő/2 éjszaka + IFA
53.800.- Ft/fő/2 éjszaka + IFA /egyágyas felár/
A szállás ára tartalmazza: – 2 db bőséges büfé reggeli, 2db vacsora
– elhelyezés 1 – 2 ágyas szobákban
– Wi-Fi – vezeték nélküli internet csatlakozás a szálloda egész
területén
– Wellness-sziget korlátlan használata nyitvatartási
időben: termálvizes medence, élményfürdő, és gyermek
medence, reggeli gimnasztika, vízitorna, finn szauna,
bioszauna, infraszauna, rönkszauna, sókamra, gőzkamra;
Fitnesz terem, strandröplabda, foci.
– Fürdőköpeny használat
– ÁFA, Szervizdíj, parkolás

Harmóniában az Univerzummal csomag

A csomag értéke: 280.090.- Ft

Ára: 149.900.- Ft

Időpont:
2023.április 28-30. /péntek, szombat, vasárnap/

Helyszín:
Hotel Mediterrán**** – Budapest
https://www.hotelmediterran.hu/

Program:
Érkezés pénteken délelőtt /9-10 óra/.

Nicolas felméri a csoport energetikáját e szerint alakítja a workshop menetét.

Az andoki kozmológia bemutatása; a mesa bemutatása, szimbólumainak jelentése,
használata különböző helyzetekben gyakorlati bemutatókkal.

Tisztítások, blokkoldások, rítusok, gyakorlatok, szertartások, tanítások az ősi q’ero
/inka/ hagyományok szerint.

A program vasárnap kora délután záródik.

Részvételi díj:
149.900.- Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza: – a workshopon való részvétel díja
– tolmács a workshop teljes ideje alatt
– a workshopon használt eszközök, tárgyak
– hozzájárulás Nicolas utazásához
– mindhárom nap három fogásos menü ebéd

FIGYELEM!
A résztvevők a workshop ideje alatt a saját mesa-jukat használják! A részvételi díj NEM
tartalmazza a mesa-t! Mesa külön rendelhető, ára 89.990.- Ft

Szállás:
29.900.- Ft/fő/2 éjszaka +IFA

A szállás ára tartalmazza:
– 2 db bőséges büfé reggeli
– elhelyezés 2-3 ágyas szobákban
– Wi-Fi – vezeték nélküli internet csatlakozás a szálloda egész
területén
– Szauna, jacuzzi használat
– ÁFA, Szervizdíj

A szállás ára nem tartalmazza:
– parkolás 2500Ft/éj

Csomag ajánlatok

Harmonikus egyensúly csomag

A csomag értéke: 270.090.- Ft

Ára: 139.900.- Ft

Időpont:
2023.április 21-23. /péntek, szombat, vasárnap/

Helyszín:
Koczor Pincészet*** – Balatonfüred
https://www.koczorpince.hu/

Program:
Érkezés pénteken délelőtt /9-10 óra/.
Nicolas felméri a csoport energetikáját e szerint alakítja a workshop menetét.

Az inkák világképe, technikák és gyakorlatok az egyensúly elérésére.
Tisztítások, blokkoldások, rítusok, gyakorlatok, szertartások, tanítások az ősi q’ero /inka/ hagyományok szerint.

Az időjárási körülményektől függően több program is a szabadban lesz megtartva.
A program vasárnap kora délután záródik.

Részvételi díj:
139.900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
– a workshopon való részvétel díját
⦁ tolmács a workshop teljes ideje alatt
⦁ a workshopon használt eszközök, tárgyak
⦁ hozzájárulás Nicolas utazásához
⦁ mindhárom nap két fogásos ebéd a Koczor Pincészetben

Szállás:
28.000.- Ft/fő/2 éjszaka +IFA

A szállás ára tartalmazza:
– 2 db reggeli
⦁ elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban
⦁ Wi-Fi – vezeték nélküli internet csatlakozás a szobákban
⦁ kutyabarát szálláshely!

Egészséges TEST és SZELLEM csomag

A csomag értéke: 280.090.- Ft

Ára: 149.900.- Ft

Időpont:
2023.április 24-26. /hétfő, kedd, szerda/


Helyszín:
Hunguest Hotel Pelion*** – Tapolca
https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion/

Program:
Érkezés hétfőn délelőtt /9-10 óra/.
Nicolas felméri a csoport energetikáját e szerint alakítja a workshop menetét.

Az andoki világkép a biológiai egészségről általában.
Megismerjük az ősi inkák kapcsolatát a növény-, állat-, és szellemvilággal, hogyan
használták ki, használják ki mindezeket a mai napig a hozzáértők egészségük megőrzése
érdekében.

Gyógybarlang használata, előnyei.
Tisztítások, gyakorlatok, tanítások az ősi q’ero /inka/ hagyományok szerint.
Az időjárási körülményektől függően több program is a szabadban lesz megtartva.

A program szerda kora délután záródik.

Részvételi díj: 149.900.- Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
– a workshopon való részvétel díja
– tolmács a workshop teljes ideje alatt
– a workshopon használt eszközök, tárgyak
– hozzájárulás Nicolas utazásához
– mindhárom nap három fogásos menüebéd
– mindhárom nap 1-1 kávészünetet

Szállás:
37.800.- Ft/fő/2 éjszaka + IFA
53.800.- Ft/fő/2 éjszaka + IFA /egyágyas felár/
A szállás ára tartalmazza: – 2 db bőséges büfé reggeli, 2db vacsora
– elhelyezés 1 – 2 ágyas szobákban
– Wi-Fi – vezeték nélküli internet csatlakozás a szálloda egész
területén
– Wellness-sziget korlátlan használata nyitvatartási
időben: termálvizes medence, élményfürdő, és gyermek
medence, reggeli gimnasztika, vízitorna, finn szauna,
bioszauna, infraszauna, rönkszauna, sókamra, gőzkamra;
Fitnesz terem, strandröplabda, foci.
– Fürdőköpeny használat
– ÁFA, Szervizdíj, parkolás

Harmóniába az Univerzummal csomag

A csomag értéke: 280.090.- Ft

Ára: 149.900.- Ft

Program:
Érkezés pénteken délelőtt /9-10 óra/.

Nicolas felméri a csoport energetikáját e szerint alakítja a workshop menetét.

Az andoki kozmológia bemutatása; a mesa bemutatása, szimbólumainak jelentése,
használata különböző helyzetekben gyakorlati bemutatókkal.

Tisztítások, blokkoldások, rítusok, gyakorlatok, szertartások, tanítások az ősi q’ero
/inka/ hagyományok szerint.

A program vasárnap kora délután záródik.

Részvételi díj:
149.900.- Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza: – a workshopon való részvétel díja
– tolmács a workshop teljes ideje alatt
– a workshopon használt eszközök, tárgyak
– hozzájárulás Nicolas utazásához
– mindhárom nap három fogásos menü ebéd

FIGYELEM!
A résztvevők a workshop ideje alatt a saját mesa-jukat használják! A részvételi díj NEM
tartalmazza a mesa-t! Mesa külön rendelhető, ára 89.990.- Ft

Szállás:
29.900.- Ft/fő/2 éjszaka +IFA

A szállás ára tartalmazza:
– 2 db bőséges büfé reggeli
– elhelyezés 2-3 ágyas szobákban
– Wi-Fi – vezeték nélküli internet csatlakozás a szálloda egész
területén
– Szauna, jacuzzi használat
– ÁFA, Szervizdíj

A szállás ára nem tartalmazza:
– parkolás 2500Ft/éj

Időpont:
2023.április 27. /csütörtök/

Helyszín:
Hotel Mediterrán**** – Budapest
http://hotelmediterran.hu/
Ideje: 45-60 perc

Részvételi díj: 250 USD/fő
Szabad időpontokért érdeklődj az info@kintu.hu e-mail címen.

Időpont:
2023.május 01. /hétfő/

Helyszín:
Pilis hegység

Részvételi díj: 250 USD/fő

Egy ősi generációktól származó bölcsesség, amelynek Te is részese lehetsz!

 • Erkölcsi és etikai értékekre tanítja az embereket, és az Apus (szent hegy) erőteljes energiájával gyógyít.
 • A Karpay egy lelki ajándék, amely fegyelmet, felelősséget és személyes erőfeszítést igényel.
 • A Karpay szertartás nagyon szent és isteni elkötelezettség, az erő mennyen és földön keresztüli áramoltatásának.
 • A fény spirituális energiája belép a lényedbe, hogy a helyes utadra irányítson és azt szolgálja.
 • Ahhoz, hogy megkaphasd a Karpay-t (a föld spirituális gyógyítója), világos irányt kell mutatnod, megfelelő lelkiismerettel, a szellemi és fizikai integrációval és tiszta szívvel kell rendelkezned.
 • Ajánlott a spirituális segítségnyújtás bármely tudományának vagy alapvető filozófiájának gyakorlása.

Mit jelent a Karpay?

 • A Karpay nagy elkötelezettséggel, felelősséggel és személyes igényekkel járó munka.
 • A Karpay egy spirituális ajándék, melynek forrása az Apus (szent hegy) energetikai erején keresztül segít a világegyetem spirituális energetikai erejének csatornáztatásában és befogadásában.
 • A Karpay fontos állomás a spirituális emberek számára, akik spirituális növekedésre törekednek és segíteni akarnak másoknak.
 • Egy bölcsességgel rendelkező fénylényen keresztül közvetlen engedélyük lesz a mennyen és a földön keresztül történő csatornázásra.
 • A Karpay szertartás egy fontos állomás az andoki kozmovízióban.

A Karpay segít megtalálni az egyensúlyt; sokunknak vannak problémái a szerelemben, egészséggel, munkával, családdal, anyagi gondokkal, személyes traumákkal és számtalan más helyzettel.

Hét ok, hogy miért tarts velünk Nicolas workshopjára:

Hét ok, hogy miért tarts velünk Nicolas workshopjára

Ez mind a tiéd!

Kupon ajándékokra

100 dollár értékű kupont kapsz perui utazáshoz, így a megspórolt összeget még több ajándékra tudod költeni Peruban önmagadnak vagy szeretteidnek.

Kedvezmény

10%-os kedvezmény online kurzusra, az így megtakarított összeget kedvenc kikapcsolódásodra tudod költeni.

Kupon termékekre

5000 Ft értékű kupon, amelynek köszönhetően az internetes vásárláshoz képest jóval kedvezőbben vásárolhatsz termékeket, ráadásul szállítási díj nélkül.

Ez mind a tiéd!

Kupon ajándékokra

100 dollár értékű kupont kapsz perui utazáshoz, így a megspórolt összeget még több ajándékra tudod költeni Peruban önmagadnak vagy szeretteidnek.

Kedvezmény

10%-os kedvezmény online kurzusra, az így megtakarított összeget kedvenc kikapcsolódásodra tudod költeni.

Kupon termékekre

5000Ft értékű kupon, aminek köszönhetően jóval kedvezőbben vásárolhatsz termékeket, mintha az interneten keresztül vásárolnál, ráadásul szállítási díj nélkül.

"Nagyon hálás vagyok Nicolasnak az ősi tanításokért."

Teljes megértés töltött el, hogy mennyire fontos az égi energiák – Nap – és a földi energiák egységét megtartani életünkben. A természettel való kapcsolódás fontosságát tanításával, meggyőző jelenlétével szívtuk magunkba. Én nagyon éreztem benne a rokonlelkűséget és azt, hogy ezer éve ismerem."
Lévai Bori
Természetgyógyász
„Nicolas az életről beszél, az életre tanít. Arra az életre, amelyiktől mi eltávolodtunk, elmondja és megmutatja népe hagyományát, ezzel megnyitva minket a saját, elfelejtett hagyományaink felé is. Mondanivalója egyszerű, a gyakorlati része saját élménnyel gazdagít, és pont ettől mélységes az egész, amit csinál. Emlékeztet bennünket arra, hogyan kapcsolódjunk a természethez, az elemekhez, és nem utolsó sorban saját magunkhoz.”
Sütő Annamária Babi
Természetgyógyász
„Nicolas kurzusán számomra még jobban kinyílt a világ összeértek a világrészek és az idői dimenziók. Közelebb kerültem a természethez, és önmagamhoz is. Technikái pedig hasznosíthatóak a saját gyakorlatomban is. Nicolast határozott, nagyon komoly, felkészült, nagy tudású, vidám, és élettel teli embernek ismertem meg. A kurzus a résztvevők számára önismeretet is tud adni, ha komolyan vesszük.”
Dr. Jakubovits Edit
Orvos, hipnoterapeuta

"Nagyon hálás vagyok Nicolasnak az ősi tanításokért."

Teljes megértés töltött el, hogy mennyire fontos az égi energiák – Nap – és a földi energiák egységét megtartani életünkben. A természettel való kapcsolódás fontosságát tanításával meggyőző jelenlétével szívtuk magunkba. Én nagyon éreztem benne a rokon lelkűséget és azt, hogy ezer éve ismerem."
Lévai Bori
Természetgyógyász
„Nicolas az életről beszél, az életre tanít. Arra az életre, amelyiktől mi eltávolodtunk, elmondja és megmutatja népe hagyományát, ezzel megnyitva minket a saját, elfelejtett hagyományaink felé is. Mondanivalója egyszerű, a gyakorlati része saját élménnyel gazdagít, és pont ettől mélységes az egész, amit csinál. Emlékeztet bennünket arra, hogyan kapcsolódjunk a természethez, az elemekhez, és nem utolsó sorban saját magunkhoz.”
Sütő Annamária Babi
Természetgyógyász
„Nicolas kurzusán számomra még jobban kinyílt a világ összeértek a világrészek és az idői dimenziók. Közelebb kerültem a természethez, és önmagamhoz is. Technikái pedig hasznosíthatóak a saját gyakorlatomban is. Nicolast határozott, nagyon komoly, felkészült, nagy tudású, vidám, és élettel teli embernek ismertem meg. A kurzus a résztvevők számára önismeretet is tud adni, ha komolyan vesszük.”
Dr. Jakubovits Edit
Orvos, hipnoterapeuta

100% elégedettségi garancia!

Amennyiben a program első napjának végén jelzed nekünk, hogy nem voltál elégedett a workshoppal, nem azt kaptad, amire számítottál, nem kérünk semmilyen bizonyítékot, megköszönjük, hogy jelenléteddel emelted a rendezvény színvonalát és szó nélkül VISSZAFIZETJÜK A PROGRAM TELJES ÁRÁT.

100% eredetiség garancia!

Garantáljuk, hogy Magyarországon jelenleg az egyetlen hiteles perui származású q’ero tanítóval csak a KawsayPacha Magyarországon keresztül lehet élő workshopon részt venni. Amennyiben találsz egy másikat, annak a programjára MI FOGUNK BEFIZETNI TÉGED!

100% biztonság garancia!

Garantáljuk, hogy a workshop egész ideje alatt biztonságban leszel! Nem fogsz tudattalanul elkóborolni; nem fognak eszméletlenül, összetört csontokkal megtalálni másnap egy réten; nem fognak hónapokon át rólad cikkezni az újságok. Ha esetleg mégis, akkor nem a mi programunkon voltál!

100% elégedettségi garancia!

Amennyiben a program első napjának végén jelzed nekünk, hogy nem voltál elégedett a workshoppal, nem azt kaptad, amire számítottál, nem kérünk semmilyen bizonyítékot, megköszönjük, hogy jelenléteddel emelted a rendezvény színvonalát és szó nélkül VISSZAFIZETJÜK A PROGRAM TELJES ÁRÁT.

100% eredetiség garancia!

Garantáljuk, hogy Magyarországon jelenleg az egyetlen hiteles perui származású q’ero tanítóval csak a KawsayPacha Magyarországon keresztül lehet élő workshopon részt venni. Amennyiben találsz egy másikat, annak a programjára MI FOGUNK BEFIZETNI TÉGED!

100% biztonság garancia!

Garantáljuk, hogy a workshop egész ideje alatt biztonságban leszel! Nem fogsz tudattalanul elkóborolni; nem fognak eszméletlenül, összetört csontokkal megtalálni másnap egy réten; nem fognak hónapokon át rólad cikkezni az újságok. Ha esetleg mégis, akkor nem a mi programunkon voltál!

Szia Steindl Péter vagyok, a Kawsay Pacha Magyarország társalapítója.

 • Több mint 15 éve Peru a mindennapjaim része, köszönhetően a feleségemnek, Merynek.
 • Magyarországon jelenleg mindössze két q’erokkal foglalkozó könyv létezik, mindkettő megjelenésében aktívan részt vettem.
 • Többször voltam már Peruban, az egyházi esküvőm 2011 tavaszán az andoki Huancayoban volt.
 • Több q’ero-k által vezetett szertartáson, rítuson vettem részt Magyarországon és Peruban egyaránt.
 • A q’erok legnagyobb szent hegyén – APU AUSANGATE – megkaptam a beavatási szertartást q’ero tanítómtól.
 • Több mint 8 éve szervezek programokat az andoki q’ero tanítóknak. Legyen az könyvbemutató, workshop, szertartás, utazás, kurzus, online képzés, kokalevél olvasás, tisztító rítus, vagy csak egy egyszerű egyéni konzultáció.

Szia Steindl Péter vagyok, a Kawsay Pacha Magyarország társalapítója.

 • Több mint 15 éve Peru a mindennapjaim része, köszönhetően a feleségemnek, Merynek.
 • Magyarországon jelenleg mindössze kettő q’erokkal foglalkozó könyv létezik, mindkettő megjelenésében aktívan részt vettem.
 • Többször voltam már Peruba, az egyházi esküvőm 2011 tavaszán volt az andoki Huancayoban.
 • Több q’ero-k által vezetett szertartáson, rítuson vettem részt Magyarországon és Peruban egyaránt.
 • A q’erok legnagyobb szent hegyén – APU AUSANGATE – megkaptam a beavatási szertartást q’ero tanítómtól.
 • Több mint 8 éve szervezek programokat az andoki q’ero tanítóknak. Legyen az könyvbemutató; workshop; szertartás; utazás; kurzus; online képzés; kokalevél olvasás; tisztító rítus; vagy csak egy egyszerű egyéni konzultáció.

A Kawsay Pacha Magyarország nem egy univerzális vállalkozás a spiritualitás felé nyitott emberek számára. Nem oldjuk meg a problémádat, nem mondjuk meg a jövődet és csodaszereket sem árulunk. Mi csak egy dologgal foglalkozunk, de abban a legjobbak vagyunk! Mi a személyes megtapasztalásban hiszünk. 

A Kawsay Pacha Magyarország lehetőséget biztosít arra, hogy kellő elszántság mellett, folyamatos kitartó munkával  újrateremtsd az életedet az andoki kozmológia segítségével.

A Kawsay Pacha Magyarország nem egy univerzális vállalkozás a spiritualitás felé nyitott emberek számára. Nem tanítunk jógázin; nem tanítunk meditálni; nem szervezünk elvonulást; nem csinálunk dobköröket; nem járunk divatos fesztiválokra; nem oldjuk meg a problémádat; nem mondjuk meg a jövődet és csodaszereket sem árulunk. Mi csak egy dologgal foglalkozunk, de abban a legjobbak vagyunk!

A Kawsay Pacha Magyarország lehetőséget biztosít arra; hogy kellő elszántság mellett, folyamatos kitartó munkával; újrateremtsd az életedet az andoki kozmológia segítségével.

Neked való, ha

Nem ajánlom neked, ha

Jelentkezés

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az űrlapot.

Mi történik miután elküldöd a jelentkezésedet?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. Elküldjük a részletes tájékoztatót a programról, szállásról ha igényt tartasz rá, a fizetésről. 
Csak természetes személyeknek tudunk számlát kiállítani!


A program spanyol nyelvű, amelyet TOLMÁCS fordít magyarra a résztvevőknek.

 

Kawsay Pacha Magyarország

A helyek száma korlátozott!

Azért, hogy Nicolas a maximális figyelmet tudja fordítani minden egyes résztvevőre, a helyek száma limitált. Mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk!

Éppen ezért Balatonfüreden 20, Tapolcán 30, Budapesten pedig maximum 15 fő tud részt venni a programon!

Korai regisztráció!

Ha március 31-ig elküldöd jelentkezésedet, extra 20.000 Ft értékű perui kézműves csomagot adunk ajándékba!

A helyek száma korlátozott!

Azért, hogy Nicolas a maximális figyelmet tudja fordítani minden egyes résztvevőre, a helyek száma limitált. Mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk!

Éppen ezért Balatonfüreden 20, Tapolcán 30, Budapesten pedig maximum 15 fő tud részt venni a programon!

Korai regisztráció!

Ha március 31.-ig elküldöd jelentkezésedet, 20.000 Ft értékű perui kézműves csomagot adunk ajándékba!

Gyakori kérdések

Nem, nem tartalmazza. A repülőjegyeket mindenki saját maga intézi, szükség esetén nagyon szívesen segítünk.

Egyedül az esőerdő legbelső részein ajánlott, de oda mi nem megyünk. Tehát a válasz nem, nem kell oltás.

Magyar állampolgároknak 90 napra nem kell vízum. Érvényes útlevélre van szükség, ami az utazást követően még 6 hónapig érvényes.

Egy átlagos testfelépítésű, hétköznapi ember is végig tudja csinálni a programot. Ha nem sportol rendszeresen, akkor is. Az első nap várható egy kis fejfájás, fáradtság az időzóna és a magaslati levegőre való átállás miatt. A programok nagy részén busszal és/vagy vonattal közlekedünk. A gyaloglások rövidebbek, de a hosszabb szakaszon is Nicolas egyben tartja a csapatot pihenőkkel.
 
A tapasztalat az, hogy a résztvevők nagy része nem igényel, vagy csak ritkán vacsorát. 
A reggelik svédasztalos büfé reggelik a szállodákban.
Az ebéd az utazások, és a programok miatt szinte mindig kora délutánra csúszik /14-16 óra/ A cuscoi szálloda egyébként szintenként rendelkezik jól felszerelt konyhával; de van rendelési lehetőség; vagy az éttermek választékából is lehet esténként válogatni. 
Peruban a perui SOL a hivatalos fizetőeszköz. Érdemes eurót vagy usa dollárt hozni. Ezeket hivatalos pénzváltóknál át válthatjuk SOL-ra. A szolgáltatások ára hasonló mint Magyarországon, kicsivel kedvezőbb. A kézműves termékek ára is kedvezőbb, mint Magyarországon. Összességében 5-10 ezer ft-nak megfelelő valuta átlagosan napi szinten elég lehet. 
 

Ha legörgettél már idáig, és még mindig nem vagy biztos benne, hogy ez a program neked szól, akkor kattints ide. Félreértések, amelyek miatt mások nem jönnek, és ezzel óriási hibát követnek el:

Ez egy teljesen jogos félelem, Nicolas anyanyelve kecsua, és a workshopot is spanyol nyelven fogja tartani. Ezért a workshop teljes ideje alatt a legjobb tolmács lesz velünk, akivel valaha is dolgoztunk Magyarországon! Nicolas videós anyagait is ő fordította, és tavaly szintén ő tolmácsolta Nicolas szavait minden egyes workshopon.

2022-ben a workshopok résztvevői között végeztünk egy felmérést, ahol szinte mindenki azt mondta, hogy kevés volt az idő, többet szerettek volna Nicolassal tölteni.
A workshopok ugyanolyanok lesznek, mint egy egynapos program, csak jóval intenzívebbek. Válaszd ki a témát és/vagy a helyszínt, amely a legszimpatikusabb számodra. Van lehetőséged mindenhol szállást is igénybe venni, így a tanulás mellett a helyszín adta élményeket is ki tudod használni a workshop ideje alatt. De ha jobban szeretnéd esténként a saját kis otthonod meghitt kuckójában, egyedül átgondolni az aznapi történéseket, tanításokat, akkor erre is lehetőséged van.

Nagyon jó a kérdés, természetesen nem mindegyik workshop szól mindenkinek! Ebben az esetben az első workshopot ajánljuk neked, Balatonfüreden a Koczor Pincészetnél. Itt Nicolas hétköznapi nyelven fogja elmondani az inkák tanításait. A családias hangulatról a kis létszám és a meghitt környezet fog gondoskodni csodálatos balatoni panorámával és ízletes borokkal fűszerezve.

Ebben az esetben neked mindenképpen a Hunguest Hotel Pelionban tartandó workshopot javasoljuk Tapolcán. Itt Nicolas kimondottan a q’erok ősi orvoslásáról tart előadásokat. Bemutatja,  hogyan használják ki az állat és növényvilág adta lehetőségeket az egészségük megőrzésére vagy a betegségeik orvoslására. Beszélni fog az ősi perui Tipon szent helyéről, amely a kiváltságos inka nemesség rekreációs központja volt.

Teljesen jól gondolod! Ha már tanultál, hallottál ezekről a dolgokról, akkor biztosan sok lenne az  ismétlés számodra. Ami persze nem baj, mert mint tudjuk a „gyakorlás teszi a mestert”. Viszont készültünk neked is egy különleges programmal, ahol előnyt jelent, ha kicsit már jártas vagy a q’erok világában! Budapesti workshopunk a Hotel Mediterránban Magyarországon először lesz elérhető! Itt Nicolas a mesa – a q’ero papok szent oltára – használatát, világát fogja tanítani 3 napon keresztül. Most végre megtanulhatod azt, amit más q’eroktól, tanítóktól csak láttál eddig, hogy hogyan használják az univerzumot a mesa segítségével!

Ha legörgettél már idáig, és még mindig nem vagy biztos benne, hogy ez a program neked szól, akkor kattintson ide. Félreértések, amik miatt mások nem jönnek és ezzel óriási hibát követnek el:

Ez egy teljesen jogos félelem, Nicolas anyanyelve kecsua, és a workshopot is spanyol nyelven fogja tartani. Ezért a workshop teljes ideje alatt a legjobb tolmács lesz végig velünk, akivel valaha is dolgoztunk Magyarországon! Nicolas videós anyagait is ő fordította, és tavaly szintén ő tolmácsolta Nicolas szavait minden egyes workshopon.

2022-ben a workshopok résztvevői között végeztünk egy felmérést, ahol szinte mindenki azt mondta kevés volt az idő, több időt szerettek volna Nicolassal tölteni.
A workshopok ugyanolyanok lesznek, mint egy egynapos program, csak jóval intenzívebb. Válaszd ki a témát és/vagy a helyszínt, ami a leg szimpatikusabb számodra. Van lehetőséged minden helyszínen szállást is igénybe venni, így három napon át a tanulás mellett a helyszín adta élményeket is kitudod használni a workshop ideje alatt. De ha jobban szeretnéd a saját kis otthonod egyik meghitt kuckójában egyedül átgondolni esténként az aznapi történéseket, tanításokat, akkor van lehetőséged erre is.

Nagyon jó a kérdés, természetesen nem mindegyik workshop szól mindenkinek! Ebben az esetben az első workshopot ajánljuk neked, Balatonfüreden a Koczor Pincészetnél. Itt Nicolas hétköznapi nyelven, úgy, hogy mindenki megértse fogja elmondani az inkák tanításait. A családias hangulatról a kis létszám és a meghitt környezet fog gondoskodni csodálatos balatoni panorámával és ízletes borokkal fűszerezve.

Ebben az esetben neked mindenképpen a Hunguest Hotel Pelionban tartandó workshopot javasoljuk Tapolcán. Itt Nicolas kimondottan a q’erok ősi orvoslásáról tart előadásokat. Bemutatja hogyan használják ki az állat és növényvilág adta lehetőségeket az egészségük megőrzésére vagy a betegségeik orvoslására. Beszélni fog az ősi perui Tipon szent helyéről, ami a kiváltságos inka nemesség rekreációs központja volt.

Teljesen jól gondolod; ha már tanultál, hallottál ezekről a dolgokról, akkor biztosan sok dolog ismétlés lenne számodra. Ami persze nem baj, mert mint tudjuk a „gyakorlás teszi a mestert”. Viszont készültünk neked is egy különleges programmal, ahol előnyt jelent, ha kicsit már jártas vagy a q’erok világában! A budapesti workshopunk a Hotel Mediterránban Magyarországon először lesz elérhető! Itt Nicolas a mesa – a q’ero papok szent oltára – használatát, világát fogja tanítani 3 napon keresztül. Most végre megtanulhatod amit más q’eroktól, tanítóktól csak láttál eddig, hogy hogyan használják az univerzumot a mesa segítségével!

Ne lépj ki!

Figyelj, ha már eljutottál idáig,  időt fordítottál arra, hogy mindezt végig olvasd, végig nézd, NE LÉPJ KI!

Mert tudom, mind a ketten tudjuk, hogy mi lesz, ha most kilépsz: újra vissza kell jönnöd ide, újra végig kell olvasnod mindent. Hozd meg most a döntést, küldd el most a jelentkezésedet!

De tudod mit? Emlékezz vissza a garanciára!  Ha úgy látod a workshop első napján, hogy nem vagy elégedett, zokszó nélkül visszaadjuk a pénzedet. Szóval nem kockáztatsz semmit, töltsd ki az adatokat és regisztrálj!

Ne lépj ki!

Figyelj, ha már eljutottál idáig, invesztáltál annyi időt, hogy mindezt végig olvasd, végig nézd, NE LÉPJ KI!

Mert tudom; mind a ketten tudjuk, hogy mi lesz, ha most kilépsz.

Újra vissza kell jönnöd ide, újra végig kell olvasnod mindent; hozd meg most a döntést, essünk rajta túl, küldd el most a jelentkezésedet.

De tudod mit? Emlékezz vissza a garanciára, ha úgy látod a workshop első napján hogy ez nem a te bulid, zokszó nélkül visszaadjuk a pénzedet. Szóval nem kockáztatsz semmit, töltsd ki az adatokat és regisztrálj!

Adatvédelmi tájékoztató

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás